dimarts, 24 de maig del 2016

Es presenta el llibre Junts dibuixem i cantem 6 amb un concert a l'auditori AXA


L’Auditoria AXA va acollir ahir a la tarda el concert de presentació del llibre Junts dibuixem i cantem 6, que mostra el treball d‘intercanvi que han estat realitzant aquest curs les escoles de Barcelona i de Cheng-du participants als projectes.

El llibre “Junts dibuixem i cantem 6” recull els dibuixos i les gravacions de les cançons en català i xinès que han compartit els alumnes de les dues ciutats, Barcelona i Cheng-du (Xina), que participen en el marc del projecte Junts, organitzat pel Consorci d’Educació, la Fundació Adsis i l'AMPA de l'Escola Antaviana, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona.

El concert de presentació del llibre va reunir ahir a la tarda unes 300 persones -entre alumnat, professorat i famílies-. Acompanyats pel grup orquestral de l'escola de música de l'Orfeó Gracienc, l’alumnat dels  centres barcelonins que participa en aquest projecte d’intercanvi va anar passant per l’escenari per cantar algunes de les cançons que han estat compartint amb les dues escoles de Cheng Du.

Cal destacar que aquesta vegada la delegació xinesa que ha viatjat a Barcelona va permetre gaudir d'unes fantàstiques actuacions preparades per l'escola Xinesa i compartir escenari amb els alumnes vinguts de Cheng Du