dimecres, 18 de novembre del 2015

Som de l'escola Ramon Llull


Som els nens i nenes de quart curs de Primària de l’escola pública Ramon Llull de Barcelona.

Som 50 nens i nenes entre les dues classes. Hi ha alumnes de procedència de molt països de món: Romania, Xina, República Dominicana, Guatemala, Bolívia, Paraguai, Colòmbia, Veneçuela, Perú, India, Líban, Marroc, Senegal i Armènia.

A l’escola ens agrada aprendre Anglès, Activitats plàstiques, Educació Física,Informàtica i Música. A mig matí sortim al pati durant mitja hora a jugar. Els nens juguen molt a futbol.

Ens agrada anar d’excursió i de colònies. El curs passat vam anar al teatre a veure un mag, a celebrar la Castanyada a una masia, a un camp d’aventura a fer activitats esportives, com escalada, tirolina, curses d’orientació.

També vam visitar el museu del M.A.C.B.A. per conèixer l’art contemporani i vam visitar edificis modernistes de Barcelona, ja que vam fer un projecte multidisciplinari sobre la nostra ciutat.

Aquest curs el projecte serà per estudiar els romans i la seva civilització . Per això anirem a la ciutat de Tarragona per visitar Tarraco, la ciutat que van fundar els romans.

Aquest curs estem molt il·lusionats perquè anirem quatre dies al Pirineu per aprendre i practicar l’esquí de fons i l’esquí alpí. Som molt inquiets i tenim molts interessos i aficions: llegir, fer esport ( bàsquet, patinatge, hip-hop, futbol, taekwondo i escalada), dibuixar, pintar, fer música amb instruments (guitarra, violí i piano), escriure contes, anar a jugar al parc després de l’escola, jugar a videojocs, passejar amb la família, córrer, anar a la platja, viatjar amb la família i anar al parc d’atraccions com el Tibidavo o Port Aventura.